CODAGE PARIS APRES SKI

€90,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 3-4 werkdagen binnen

Geleid door een voedingskundige benadering van huidverzorging, ligt de focus van ons protocol op de toepassing van zeer actieve serums die het mogelijk maken dat alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor de goede werking van de huid in  de diepste lagen doordringen. Deze geconcentreerde formules zijn nog effectiever op de huid die vóór de verzorging is bereid en nadien is beschermd. Dit recept bevat 4 producten:

1.Voorbereidende MOISTURIZING MASK - 15 ml Voedend, hydraterend en stralend , Doordrenk je huid één of twee keer per week in een vochtbad dankzij het hydraterende masker. Dit masker biedt intense voedingszorg, die de door de kou uitgedroogde en verzwakte huid regenereert en voedt, terwijl de enzymatische peeling de celvernieuwing stimuleert. Je huid is verzacht, stralend en volledig nieuw leven ingeblazen.

2. Actl SERUM N ° 01 - 10 ml Intense moisturizing OH MY COLD - 10 ml Extreme Cold Moisturizing. Na een goede voorbereiding moet de huid diep worden gevoed. Breng 's morgens 2 of 3 druppels van het OH MY COLD-serum aan om de huid te beschermen, te herstellen en onmiddellijk aan te vullen met vocht en lipiden, om de hele dag maximale bescherming en hydratatie te garanderen. 's Nachts voedt de SÉRUM N ° 01 - Intense Moisturizing - de huid, uitgedroogd door de kou, nog meer om ze sterk, zacht en soepel te maken. In geval van een droge  huid, meng en breng beide serums 's ochtends en' s avonds aan.

3. Protect NIGHT CREAM - 15 ml, voedend, anti-aging & ontgiftend . Zodra uw huid het serum(s) volledig heeft opgenomen, is ze voorbereid voor een vochtinbrengende crème. De Night Cream, een herstellend voedend concentraat, werkt als een schild bij het beschermen van de bovenste laag van de opperhuid tegen externe agressie terwijl het de cellulaire regeneratie stimuleert en een optimaal niveau van comfort en hydratatie behoud

 

THIS PRODUCT IS CERTIFIED PARABEN FREE, ESSENTIAL OIL FREE, PHTHALATE FREE AND NOT TESTED ON ANIMALS

0 sterren op basis van 0 beoordelingen