BEHANDELINGEN

   

 TREATMENT MENU

 

 

 DESIGNER TREATMENT ....................60 MIN €85,00

 

Deze gezichtsbehandeling richt zich op de behoefte van uw huid naar aanleiding van een huidanalyse uitgevoerd door uw Codage Paris expert. De behandeling wordt gegeven met een gepersonaliseerde combinatie van actieve ingrediënten voor geavanceerde huidvoeding en unieke resultaten die efficiëntie, schoonheid en gezondheid combineren.

 

BOOST OF RADIANCE........................45 MIN €50,00

 

Deze behandeling wist sporen van vermoeidheid en geeft uw huid alle vitaliteit terug, zodat u er onmiddellijk weer stralend uitziet.  Makkelijk te combineren met een exfoliërende en hydraterende handmassage. (15 minuten 10 €)

 

LIGHTENING PEELING........................ 60MIN €75,00

 

 Deze ultra-herstellende behandeling stimuleert de celvernieuwing en de synthese van collageen en elastine om fijne lijntjes te verminderen. Donkere vlekken vervagen onmiddellijk en skintextuur wordt geëgaliseerd. Deze deskundige behandeling is gebaseerd op het concept van gelaagdheid, voor een geleidelijke huidscrubbing. De huid wordt intens hersteld, als nieuw. De teint is glad, egaal en stralend voor een zichtbaar verschil van voor en na behandeling (incl. hand massage).

 
*Wanneer uw behandeling is voltooid, zullen wij u gedetailleerde productinformatie verstrekken over hoe u de beste resultaten kunt behalen met Codage Paris. Verder kan elk product dat we gebruiken tijdens de behandelingen worden gekocht voor thuisgerbruik om de huid geoptimaliseerd en vlekkeloos te houden.
 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »