Over ons

 

 

 

 

Welkom bij The Salon Laren Beauty & More

 

Mijn naam is Kimberly Bosman en ik ben The Salon gestart doordat ik in Parijs geïnspireerd werd door het mooie beauty product Codage Paris.  Codage Paris was nog niet in Nederland verkrijgbaar daarom heb ik besloten om deze bijzondere producten naar Nederland te brengen.

 

The Salon is het eerste en enige erkende verkooppunt en beauty salon van Codage Paris in Nederland. Mission Accomplished!

 

Codage Paris is opgericht in 2010 door Amandine en Julien Azencott een broer en een zus uit Frankrijk.

 

Net als in de Codage Paris winkel in Parijs word je verwelkomd met een drankje en bieden wij je de kans aan een uitgebreide gezichtsanalyse te combineren met een gezichtsbehandeling. Ook is het mogelijk “My Codage” je eigen gepersonaliseerde serum samen te laten stellen. Een custom-made serum voor jouw huid die gemaakt wordt in het laboratorium van Codage, inclusief je eigen naam op het flesje. Wie wil dat nou niet?

 

Alle producten van Codage Paris zijn te koop in The Salon en alle producten waarmee de behandelingen worden gegeven kan men aanschaffen in The Salon om thuis je beauty routine voort te zetten.

 

We zien je graag in The salon!